Brands

Info butik Vejle

Fun Sport er Sydjyllands største specialbutik indenfor vintersport, golf og outdoor. Butikken ligger på Sjællandsgade i Vejle. Butikken har eksisteret i mange år, den har udviklet sig i takt med tiden og er nu en stor moderne og målrettet specialbutik. Personalet er specialuddannet indenfor forskellige områder og står alle på ski.Vi tester selv det udstyr vi sælger i butikken, hvilket giver en stor viden, som vi kan give videre til kunderne, så de får den bedst mulige vejledning og service! Personalet består af både unge sælgere, der er med på moden og alle de nye tiltag, samt ældre mere rutinerede sælgere, der har været i butikken i rigtig mange år!

 

 


Stort udvalg i golfbags, golftøj, golfhandsker, golfkøller osv.

 

 

Vintervarerne er flyttet ovenpå i sommerperioden. Enkelte ting er pakket væk, men ski, skitøj, skistøvler, handsker, snowboards, skiundertøj og tilbehør er fremme nu! I stueetagen finder du om sommeren GOLF og OUTDOOR.

 

Netshop: Her kan du se eller købe alle vores varer online. Vi bestræber os på at alle de varer der er at finde i butikken på Sjællandsgade, også er at finde på netshoppen.

Peak Performance shop in shop:
Midt i butikken finder du en 60m2 stor Peak Performance afdeling. I Peak Performance shoppen kan du finde et meget stort udvalg i skitøj til både damer, herrer samt børn. Diverse tilbehør: huer, handsker, skipulli, fleecepulli, striktrøjer osv.

 Udlejning:
Vi udlejer ski som altid er nyslebet og i tip top stand. Og når du lejer hos Fun Sport er du sikker på god service og kvalitet, også efter skiferien - se mere her

Skiværksted: Fun Sport har Danmarks største og mest avancerede skiværksted. Kom ind og få tjekket skien inden du tager af sted eller eventuelt når du kommer hjem igen! Se mere her

Indstilling af bindinger: Vi har anskaffet os en ny maskine der kan tjekke om bindingerne er indstillet korrekt.

Fodanalyse: Fun Sport har som en af de første i Danmark fået udstyr til analyse af dine fødder. Ved hjælp af en fodscanner og en computer er vi i stand til at måle længden, bredden og hæl-bredde i mm. Ud over det kan vi aflæse, om du har fejlstilling, og hvordan du belaster dine fødder. Alt det kan vi bruge til at finde den støvle, der vil passe din fod bedst, og eventuelt anbefale hvilken type indlægssåler du skal vælge.

Blokning af skistøvler: Fun Sport har mange års erfaring i at "bootfitte" alpinstøvler. Vi har de fornødne specialværktøjer som sikrer dig den optimale pasform. Hvis du køber støvler hos os, blokker og tilpasser vi gratis de første 12 måneder!