Brands

Klik her for Norsk eller Svensk

Handelsbetingelser for Funsport.dk

1. Vores ordreoptagelsevilkår

Vores computer skal nu til at fremsende en e-mail til dig, således at du kan se om bestillingen svare til dit ønske. Vi bliver nød til at få dig til at accept på, at du ikke opfatter e-mailen som en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er ingået, men alene et elektronisk svar fra en computer til at fastslå, om det er rigtigt indtastet. Du accepterer derfor, at vi kan slette en ordren, såfremt at varen er udgået, eller der er stor prisfejl mm.

 

2. Produktinformation

 

På Funsport.dk oplyses varens væsentlige egenskaber. For yderligere oplysninger, eller spørgsmål til eksisterende oplysninger, henvises der til kundeservice.

 

3. Priser

 

Alle priser er kun gældende på det aktuelle bestillingstidspunkt. Alle priser er inklusive 25% moms. Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer, tekniskefejl og udsolgte eller udgåede varer.

 

4. Betaling

 

Betaling kan foretages med følgende betalingskort: Dankort, VISA/Dankort, VISA og MasterCard. Der vil blive reserveret et beløb svarende til værdien på din ordre i forbindelse med din bestilling. Beløbet bliver først trukket fra din konto, når din bestilling forlader vores lager. Fun Sport overholder PBS' retningslinjer for internethandel, hvilket betyder, at du som forbruger er mindst lige så godt stillet, som når du betaler med dit dankort i vores fysiske butik.

 

5. Levering

 

Funsport leverer i hele Danmark samt Færøerne, Grønland, Norge og Sverige. Leveringstiden er normalt indenfor 1-3 hverdage i Danmark og mellem 2-18 dage til udlandet, med mindre andet er angivet for den enkelte vare. Hvis Funsport ikke kan levere den bestilte varer inden for den angivne leveringstid, har du ret til at hæve købet.

 

6. Reklamation

 

Funsport yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler). Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

 

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Eventuel reklamation på leverede produkter skal, efter du har opdaget fejlen, ske til Funsport inden rimelig tid, dog senest 2 år efter faktura dato. 

Har du en reklamation skal du sende den til os, med den returlabel der fulgte med pakken. Har du ikke din returlabel mere kan du kontakte os og få tilsendt en ny på email. Bemærk, at vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse. Porto'en er betalt på returlablen, så fremt at reklamation ikke godkendes koster det dig 50kr for fragten.

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os:

  • En beskrivelse af, hvad problemet er, så detaljeret som muligt
  • Indkluder også dine kontaktoplysninger, telefonnummer og e-mail så vi har mulighed for at komme i kontakt med dig efterfølgende.
  • Du kan bruge den returseddel vi har sendt til din email, da vi afsendte varen til at skrive informationerne ned på.

 

7. Fortrydelsesret

 

Meddeler du Funsport, at du har fortrudt dit køb inden 20 dage efter du har modtaget din pakke skal den sendes umildbart efter denne besked og vi skal senest have den i hænderne 14 dage efter.

Normal behandlingstid inden pengene er retur på din konto er 1-3 hverdage (maks 14 dage) efter vi har modtaget din pakke retur.

Julegaver købt efter den 1. oktober kan byttes til og med 10. januar året efter.

 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

For at udøve fortrydelsesretten skal De meddele Funsport kundeservice Deres beslutning om at fortryde denne aftale i en utvetydig erklæring (f.eks. ved postbesørget brev eller e-mail).
For at du som kunde kan dokumentere, at varen er tilbagesendt rettidigt, bør du få en kvittering for afsendelse. For at sikre en hurtig ekspedition af din returnering, beder vi dig benytte den medsendte returlabel, hvorpå returadressen står påført. Når du benytter den medsendte returlabel er portoen betalt ved ombytning til anden varer/størrelse ønsker du penge retur koster den 50kr at benytte. Hvis du ikke benytter den vedlagte returlabel, afholde du selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

 

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret.

 

Varens stand, når du sender den retur

 

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

 

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

 

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for eller brug af returlabel fratrækkes dette købsbeløbet.

 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostningerne hjem til dig (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

 

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.

 

Hvis du fortryder købet, skal varen afleveres i en Fun Sport butik eller sendes til:

 

Fun Sport Aps
Sjællandsgade 10
7100 Vejle

 

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Udover varen, skal du vedlægge den returseddel du har modtaget på email sammen din faktura. Skulle sedlen være bortkommen, kan du vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis du udfylder vores returseddel.

 

8. Forbehold for ændringer

 

Fun Sport forbeholder sig ret til, uden varsel, at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for dette websted.

 

9. Ansvarsfraskrivelse

 

Fun Sport påtager sig ikke forpligtelsen til at fuldføre sin del af aftalen og erlægge skadeserstatning for det skyldige, hvis Fun Sport forpligtelse slet ikke, eller kun ved unormale høje omkostninger, kan fuldføres på grund af krig, optøjer, blokade, ildebrand, eksplosion eller indgreb fra de offentlige myndigheder, som Fun Sport heller ikke har kunnet forudsige. Fun Sport er ikke ansvarlig for skader, som er opstået ved lovbrud, myndighedernes indgreb, krigshændelser, strejke, blokade, boykot, lockout eller andre lignende omstændigheder. Forbeholdet i spørgsmål om strejke, blokade, boykot og lockout gælder også, hvis Fun Sport er målet for, eller selv vedtager sådan konflikthåndtering. Fun Sport skylder heller ikke på andre måder erstatning af skade, som opstår, hvis Fun Sport har handlet normalt. Fun Sport har ikke i nogen tilfælde ansvaret for indirekte skade.

 

10. Rettigheder

 

Indholdet på dette websted er ophavsretsligt beskyttet og tilhører Fun Sport. Misbrug medfører politianmeldelse.

 

11. Tvist

 

Dansk ret finder anvendelse ved eventuelle tvister mellem Fun Sport og køber. Fun Sport følger almindelige forbrugerklagenævns anbefalinger ved eventuelle tvister. Alle kontrakter indgås på dansk.

 

12. Persondata

Kort sammendrag af persondatapolitik 

Når du laver en bestilling på Fun Sport, har Fun Sport behov for dine oplysninger i form af navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse for, at bestillingen kan leveres til dig og for løbende at kunne give dig en status på din bestilling. Husk at gemme din ordrebekræftelse, som du modtager på e-mail umiddelbart efter, at aftalen er indgået.
Alle oplysninger, som Fun Sport registrerer for at kunne behandle din bestilling, behandles fortroligt og i henhold til Persondataloven. Af hensyn til lovkrav til vores bogføring, opbevares disse oplysninger i 5 år. I henhold til Lov om behandling af personoplysninger har du ret til at få adgang til og anmode om at ændre eller slette dine personlige oplysninger. Du kan kontakte Fun Sport via kundeservice. Fun Sport anvender cookies for at holde styr på de varer, som du har lagt i din indkøbskurv, generel statistik omkring brugen af hjemmesiden, til at huske dine indstillinger og kundedata, hvis du er logget ind. En cookie er en lille tekstfil, der bliver opbevaret på den computer, du anvender ved bestillingen, og bliver kun brugt til at kunne genkende dig ved dit næste besøg. Fun Sport kan indeholde links til andre hjemmesider, som ligger uden for vores kontrol. Vi kan ikke påtage os ansvaret for din integritet eller for indholdet på disse websteder. Vi tilbyder udelukkende disse links for at gøre det lettere for dig at finde mere information på specifikke områder. Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem dig og Fun Sport.

Den fulde version se link her

https://www.funsport.dk/persondatapolitik

13. Kundeservice

 

Kundeservice kan kontaktes via e-mail på Support@funsport.dk. Vi bestræber os på at svare dig hurtigst muligt. Har du spørgsmål til ovenstående handelsbetingelser, kan du ligeledes kontakte vores kundeservice på telefon 75 72 28 77. Vores kundeservice har åbent alle hverdage fra 10:00 - 17:30.

 

14. Kopiering af indhold

 

Indholdet på dette websted er ophavsretsligt beskyttet, og tilhører Fun Sport. Misbrug af Fun Sport brandet og indhold fra Fun Sport medfører politianmeldelse.

 

15. Selskabsoplysninger

 

Fun Sport Aps
CVR.nr.: 31 49 82 28
Sjællandsgade 10 A
7100 Vejle
Danmark


16. Viabill

Handelsbetingelser for betaling med Viabill: https://www.viabill.com/handelsbetingelser/

Har du indgået en aftale med Viabill om kredit skal all henvendelse omkring betaling ske til dem. Retunere du varen inden for returretten kan vi nå at stoppe Viabills krav over for dig.17. Pricerunner købsgarantiFå dit køb sikret op til 50.000 kroner, hvis et problem indtræffer i forbindelse med dit køb. Som medlem på PriceRunner får du altid Købsgaranti hos os. Denne ydelse er gratis og gælder for alle medlemmer der er logget ind på PriceRunner. Købsgarantien dækker forbrugere, der er bosiddende i Danmark, og den gør sig gældende, i så fald butikker ikke påtager sig deres ansvar ifølge købeloven inden for 60 dage efter et køb. Hvis du ikke allerede er medlem på PriceRunner og har besøgt os via dem, så kan du inden for en time efter dit køb gennemføre din registrering. Det koster ingenting og tager mindre end tre minutter, og vupti så er dit køb omfattet af garantien! Bliv gratis medlem på PriceRunner PriceRunner Købsgaranti sikrer dig i tilfælde af skade på varen ved levering, ødelagt vare, hvis en vare mangler ved levering, hvis varen er forkert eller fejlbehæftet eller hvis levering af varen udebliver. Husk på, at bestillingen skal være adresseret til dig som forbruger. Hvis noget går galt i forbindelse med dit køb, dækker Købsgarantien dig for såvel anskaffelsesomkostninger som fragtudgifter. Du får også erstatning for den direkte økonomiske skade, du eventuelt har lidt på grund af fejlen. Købsgarantien dækker ikke eventuelt værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger. På PriceRunner finder du en liste med kategorier, der ikke er omfattet af garantien, samt de gældende betingelser.